Bana Söz Ver Filmini indirmeden izle - 2008

Posted by Gönderen Adsız On 18:32

www.supersinema.blogspot.com

Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 11 Ocak 2008

Yönetmen : Emir Kusturica

Senaryo : Emir Kusturica

Yapım : 2007, Sırbistan / Fransa

Oyuncular:Uros Milovanovic (Tsane) , Marija Petronijevic (Jasna) , Miki Manojlovic (Gazda) , Aleksandar Bercek (Deda) , Ljiljana Blagojevic (Uciteljica Bosa) , Stribor Kusturica (Topuz) , Vladan Milojevic (Runjo)

Filmin Konusu:Tsane, dedesi ve inekleri Cvetka ile bir tepede yaşamaktadır. Bir gün dedesi ölmek üzere olduğunu söyler, Tsane’a Cvetka’yı satması için söz verdirir. Tsane, eline geçen parayla kutsal bir heykelcik alacak ve en önemlisi eve bir gelin ile dönecektir. Tsane, ilk sözünü yerine getirir, fakat dedesi ölmeden bir eş bulabilecek midir? Tam bu sırada, okula her zamanki gibi geç kalan Jasna ile karşılaşır.


Kusturica’nın renkli ve tempolu filmlerinden bir yenisi olan Bana Söz Ver, eğlenceli, komik, romantik ve şiirsel bir hikaye.



Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.


Bana Söz Ver Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız


Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli