SUPER AJAN K9 FiLmini İzle,macera izle

Posted by Gönderen Unknown On 16:49

orld in , ,


Tür : Komedi / Macera
Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
Yönetmen : Bülent İşbilen
Senaryo : Duygu Gelbal
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular :Melih Ekener (K9) , Cengiz Küçükayvaz (Deşifre) , Didem Erol (Ayşe Kosovalı) , Züleyha Karyağdı , Salih Kalyon (Amerikan Generali) , Erdal Tosun , Haldun Boysan , Atilla Sarıhan , Osman Gidişoğlu , Fatih Altınöz (Kekeç Oğlan) , Bülent Şakrak , Arif Burak Öncü , Atilla Arcan

KONUSU

Uluslararası terörist Deşifre, tüm dünyadan terör örgütlerinin paralarını işletiyordur. Deşifre bir gün Pentagon’dan bir virüs çalar ve üzerinde çalıştığı kimyasal silah kullanıma hazır hale gelir.

Planını Türkiye’de toplanan NATO zirvesinde, virüsü su şişelerinin içine enjekte ederek gerçekleştirir. İnsanların başkalaşmasına sebep olan virüsle delegelerin kimi kadına, kimi ağaca vb. dönüşür. Olayı çözmek için görevlendirilenlerse başarılı olduğu kadar sakar da olan ajan K9 ve güzel ve seksi ortağı ajan Ayşe Kosovalı'dır.

Sakarlık ve absürdlüklerle dolu macera, türüyle Avrupa sinemasında dahi örneği olmayarak Türkiye için de bir ilktir. 2.5 milyon dolar bütçeli filmin başarılı oyunculardan oluşan ve 1.500 figürana sahip zengin kadrosunun yanısıra sanat yönetmenliğini, senaryodaki seçiciliğiyle tanınan 5 Altın Portakal ödüllü Mustafa Ziya Ülkenciler yapmıştır.